Tuesday, May 24, 2011

It's Wednesday the 25th, people!

Salam.

Let see..
What do we have today?
.................

Yeah, it's the day where the result is released.

Saat ni, semua tengah bersuka ria menjerit syukur Alhamdulillah di status Facebook mereka. Tak semua la , tapi member sekelas nampaknya berbahagia dengan apa yang mereka dapat. Dekan lah kot. Tahniah kauorang. As I expected :)

Aku? Tak check lagi. 1.53 pagi, aku belum check lagi sebab.. Takde sebab.

Takut?

Mula-mula takut jugak la sebab tak ada rasa takut. HAHA. But, I  quickly get rid those nonsense feeling because it doesn't give any benefit. Thinking of what others may think about us is not a good way to treat yourself; on what you had worked on. It maybe easy to achieve something that we want at the first place, but to maintain it the way it is, sometimes can be more difficult.

HAHA nak emosi lah tu Cik Ecah ni. Tah ape ape. Stop it will you? 

Kesimpulan, setakat ni aku tak tahu berapa result aku dan aku tak risau kata-kata orang kalau markah ni jatuh sebab hidup aku bukan nak kejar grad. It's temporary. Aku  ada banyak perkara lain yang aku nak dan perlu dalam hidup (I just discovered about this during holidays). Of course, good grades is one of them but it's not the major thing.




Officially, 25 days of hols has ended.
Cuti 25 hari ni Alhamdulillah sangat best untuk aku.

Best wehhhhh. Aku rasa bateri dalam badan ni macam dah kena cas penuh-penuh. Bateri yang macam kat badan  Ultraman dah merah kelip-kelip sebab dah lembik lepas tu jadi bertenaga dan membesar HAHA.

Dapat jumpa kawan-kawan yang baik hati selalu mengingatkan, dapat pergi sekolah jumpa cikgu, dapat bangun pagi dengar tazkirah walaupun bukan setiap hari, dapat habiskan Sinergi, dapat main Facebook[?]


Cuti 25 hari; jiwa terisi walaupun bukan bertemu setiap hari.

Cuti 25 hari; yang amat bermakna untuk sang da'ie. Perlu mencari, bukan menanti.





' Masalah tak akan selesai dengan hanya main falsafah' -Fend. 







Oh ye, ini permintaan.
NURUL SYAMIMI ADAM kawan sekolah menengah suruh tulis nama dia.
Ok permintaan dah ditunaikan.

Chaw.

4 comments:

wan said...

well, mabruk! mesti bagus result itu.anyways, roll on the next semester! :)

aisya zainal said...

thanks wan. same wish goes for you!

mice said...

hahahahahahahaha! thankyouuu cece!


yang berbangga,
NURUL SYAMIMI ADAM
*tkbole besa lagi ke font ni eh?

aisya zainal said...

mice:tak boleh. tak muat.