Sunday, December 12, 2010

legasi header yang berterusan.


sebelum


selepas sebelum


selepas sebelum-sebelum





Cuti ni, aku sangat berusaha untuk update dan cantikkan blog sebaik mungkin.
Dah memang itu je antara rutin aku. Sungguh membuang masa.
Tapi aku suka oh.

Aku belajar nak buat header guna Adobe. Susah gak eh. Memang menguji kesabaran.
Dua banner pertama, aku guna Adobe.Rasa tak puas hati macam ada cacat tapi entah apa.[banyak sebenarnya yang cacat.]
Last-last, aku guna Paint je. Fyi, itu ialah kepala seekor BEAR yeee.
Bear yang aku selalu conteng sebagai trademark aku kat setiap paper exam. Haha.

Lepas tu, ramai komen.
Eh, kenapa tak lawa sangat header kau akhir-akhir ni?
Kau tak reti buat header ke? Tak payah la letak header kalau begitu.
 Itu antara komen yang ada dalam imaginasi aku je. Aku bermonolog dalaman.

Paling sopan respon yang aku terima; kenapa bear tu masam jee? -_________-
Err. Itu bukan senyuman terbalik. Bear tu tengah bukak mulut dia. Tak nampak eh?
Bear tu tengah menganga laaaaaaa. Sob Sobbb.

Takpelah.  Aku memang tak ada seni sobb sobbsss.




.
.
.
.
.
.



Lepas tu kan kan..
 Ada pulak member yang baik hati offer nak buatkan header blog untuk aku setelah didesak berkali-kali.
Baik betul  dia ya.


Ini hasil yang pertama dia pass kan kat aku.
Dah cukup buat aku berkata 'eh, apahal lawa sangat kau buat ni? Susah-susah je.'
Aku suka dah ni.






Lepas tu entah apa buat dia nak tambah-tambah lagi rempah-ratus
dalam header ni. Aku terima je lah.
Dia dah bosan sangat kot tak tau nak buat apa.





Final touch dia.
Lawa gak ah.








So, kalau rasa header ni tak lawa gak, apa kata tolong buatkan
aku header lagi? Aku terima je. Tak kisah.
Boleh hantar kat ecah_ni@yahoo.co.uk eh
Header kan penting untuk beri impresi pertama kepada pembaca..
^____^Y




Eh engkau yang terasa bila baca post ni,
terimas banyak-banyak tau. Aku belanja satu entri kat blog aku.
Mahal nih!


14 comments:

Anonymous said...

beruang ohh beruang

aisya zainal said...

kau memang buka blog ni setiap 5 minit eh?

header maker said...

blnje entry je? utk appetizer oke laa

aisya zainal said...

ceiss. sudah2 la tu.
jangan tamak dan mengglupit sangat. tak bagus.

wan said...

nice header. :)

aisya zainal said...

eh alhamdulillah.
terima kasih. bkn sy buat pun.
huhu..

3p4h said...

Hihihi... comel2 header ni =)

p/s: Bunga2???

aisya zainal said...

haha. macam tuan punya.

p/s: ye bunga2. kenapa??

Anonymous said...

hebat org yg buat header ni. :)

aisya zainal said...

aicehh. jgn puji byk2.
bangga dia satgi.

Anonymous said...

sy tahu dia mmg hebat :)

aisya zainal said...

ye lah. dia hebat. ('')

mo said...

impresi pertama:wow!cantik header!
semangat nak bace!!

aisya zainal said...

mo: ohhh. terimas ye. :)