Friday, June 3, 2011

Macam ni lah

Assalamualaikum wbt.
Mula-mula ingat nak lari-lari. Sebab aku rasa aku tulis perkara tak bermanfaat.
Kalau mati, ada benda tak setel dalam blog ni, takut fitnah pulak. Naudzubillah

Tapi.. Konon la.
Lepas tu rasa macam tak boleh lari dah. Harap-harap takde la yang ambil perkara tak elok dalam blog ni.


Sem 3 macam best. Aku rasa semangat nak belajar. Mungkin sebab result jatuh hari tu.
Jadi, perlu ke aku jatuhkan result setiap sem supaya aku rajin belajar? HAHA habis tu macam mana nak tunjukkan kita belajar kan. Jatuh sikit-sikit dah la. Lepas tu bangun balik. Best la sem ni. Dah biasa dengan budak-budak dulu. Ada seorang dua je yang takde dan ada dua tiga orang yang baru join the club. Selamat la kita belajar sesama ye.



Ini ada cerita lawak yang aku rasa lawak la. Entah macam mana hari tu tengah borak-borak dengan member, termasuk tajuk Kajian Tempatan.

Aku   : Eh, Kedah Darul apa?
Lain2 : Aman.
Wanaa: Perak Darul?
Lain2 : Ridzuan kot.Haa. Ridzuan.
Nish   : Selangor Darul Ehsan.
Aku    : Perlis takde kan? Perlis Indera Kayangan.
Nish   : A;ah. Perlis takde sultan.
Wanaa: Kelantan Darul apa?
Lain2  : Emmmmmm...
Nish    : Kelantan DARUL QURAN!

Ok lawak. Aku gelak betul masa tu.

6 comments:

uks :) said...

ahah..
comel la post anda kali ni XD
ari2 kat tempat keje saya bukak blog awk ouh... *shhh.. rahsia kita tau. kalau supervisor sy tau t kna marah. ahaha*
btw, siti aisyah zainal!!
ampun terlmbt..
still, epi belated birthday!!! muah2~ <3

aisya zainal said...

ummi:aipp aipp. kena bagitau supervisor nih.
mari belanja saya dengan gaji awak supaya sy dapat simpan rahsia dgn baik:)

aa. mekaceh ummi untuk ucapan itu.hehe

3p4h said...

Nak ketawa ke tak nak? ;) haha...

p/s: Slmt meneruskan sisa2 pengajian

aisya zainal said...

3p4h: macam tak ikhlas je abg epah. tak payah aa gelak camtu. :p

p/s: er. lambat lagi nak bersisa. tapi, terima kasih :)

3p4h said...

Pnh tgk tak org ktawa dlm ati? Mcm tu lah abg ktawa bl baca entri ni ;P

p/s: Nnt bila da tggl sisa, pasti terkenangkan zmn2 muda. Buat sehabis baik!

aisya zainal said...

3p4h: orang gelak dalam hati memang tak pernah tengok aa bang. mana boleh nampak. :)