Saturday, April 16, 2011

Putus

Final.

Dah bagitau dah tapi belum mula membaca dengan bersungguh-sungguh.
Aku rasa tak best sebab dulu selalu je ada orang bagi semangat suruh belajar. Tak suruh pun sekurang-kurangnya ada yang boleh jadi contoh.
Tapi sekarang semua buat hal sendiri. Target markah sorang-sorang. Sedih kau tahu.

Orang yang dulu selalu bagi semangat pun dah jauhkan diri. Atas sebab apa, aku tak tahu. Mungkin aku gedik sangat tak boleh nak faham, tapi memang aku tak faham. Setiap kali fikir, buat aku sakit sorang-sorang. Lepas tu aku decide tak nak fikir dah.



Saya tak nak fikir tentang kamu dah. Faham? Ye. Kamu. Yang macam dah lupa tentang saya. Berhentilah baca blog saya kalau kamu hanya nak tahu dari jauh tapi kemudian hilang dan tak pedulikan saya. Tolonglah.



Saya terkilan betul.

3 comments:

wan said...

erk.ada rasa pedas sikit..=)

doubleA said...

maaf :'(

.indah. said...

maaf :(